Látogatóink száma:

Üdvözöljük honlapunkon!

 

 

 

     "Egynek minden nehéz,

     soknak semmi sem lehetetlen." 

(Széchenyi István)

 
 
 
 

Két százalék

Az iskolánk mellett működő Szülői Szövetség vezetősége kér minden szülőt, iskolabarátot, és ismerőst, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák iskolánkat adójuk két százalékával. A szükséges nyomtatványok innen letölthetők:

1. Igazolás az adó befizetéséről (Potvrdenie o zaplatení dane zo závislej činnosti)

2. Az adó 2 százalékának felajánlása (Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby)

Intézmények, cégek részére a 2. számú nyomtatvány tartalmazza a Szülői Szövetség szükséges adatait. Köszönjük!

 

Adó 2 százaléka

Tisztelt Szülők, Kedves Iskolabarátok!

Az iskolánk mellett működő Szülői Szövetség vezetősége megkér mindenkit, hogy lehetőségéhez mérten támogassa iskolánkat adója 2 százalékával.

A szükséges dokumentumok letölthetők innen:

1. Potvdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti

2. Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby

Köszönjük!

 

Távoktatás

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!

Iskolánk által nyújtott távoktatás formája 2020. március 30-tól változik. Az 1-3. évfolyamok tanulói a https://.sulisok.webnode.hu oldalon kapják meg a feladatokat, a 4-9. évfolyamosok pedig a https://portal.office.com oldalon folytatják a munkát.

A távoktatással kapcsolatos dokumentumokat a www.sziaszeli.sk honlapunk bal oldali Dokumentumok menüpontjánál helyezzük el. Sikeres tanulást kívánunk!

 

Oktatási tananyagok

Tisztelt szülők, kedves tanulók!

A kialakult helyzethez alkalmazkodva, a Magyar Televízió M5 csatornája hétköznap 8.00-tól 11.30-ig oktatási anyagokat sugároz a felső tagozatosok részére.

Ezen oktatási anyagok megtekinthetők a https://mediaklikk.hu/digitalisoktatas/ honlapon is. Kérjük tanulóinkat, hogy válogassanak a programok között, nézzék ezeket a digitális tananyagokat.

 

"Csillagoknak teremtője..."

A felsőszeli Széchenyi István Alapiskola, az iskola mellett működő Szülői Szövetség, az SZMPSZ Galánta-Vágsellye Területi Választmánya és a Csemadok Felsőszeli Alapszervezete a magyarul éneklő tanulóifjúság számára meghirdeti a „Csillagoknak teremtője...” országos népdalverseny XV. évfolyamát, melyre 2020. május 7-én 8.30 óraikezdettel kerül sor az alapiskola épületében. A felhívás letölthető innen.