Látogatóink száma:

Cikkek

A FUTURA Élményközpontban jártunk

Az idei, XVIII. Széchenyi Napok egyik programja Mosonmagyaróváron volt, tanulóink ellátogattak a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontba, és megtekintették a Hansági Múzeumot.

Harmadikosaink így írtak az ott átélt élményekről:

A Széchenyi Napokkor Mosonmagyaróvárra látogattunk, a FUTURA Élményközpontba. Ott nagyon jó volt, részt vettem a „Holdjáráson“, nagyon tetszett a „Víz szintje“ részen a tornádó. (Panyik Dóra)

Sokféle játék volt, amiket ki lehett próbálni! Nekem a „Víz szintjén“ a tengeralattjáróban ülés, a „Föld szintjén” a földrengés fotel tetszett a legjobban. Kaptunk ebédet, ami óriási kenyér volt, rásütve sonka sajttal és még ketchupot is lehetett rá tenni! Élmény volt a szögeságyon fekvés, a tükörszoba, a tükörlabirintus, ahol mindenhol magunkat láttuk! (Süll Kira,Tóth Lara, Perleczky Rozina, Hegedűs Márk)

És az előadás teremben, a fizikai kísérletek bemutatása is nagyon-nagyon tetszett! A Hansági Múzeum is gyönyörű volt, láttam ott római dolgokat , szép királynői ruhákat, amelyek nekem nagyon tetszettek. A múzeumból kifele kaptunk egy feladatlapot, amivel nyomozásra indultunk a városba. Meg kellett keresnünk a lapon leírtak szerint az érdekességeket, épületeket. Nagyon élveztem ezt a keresést, de a múzeumban láthatókat is, és a buszban a sok-sok nevetést a srácokkal! (Néma Noel, Süll Tília, Mihalovič Marcell)

 

Az eseményhez kapcsolódó képgaléria:

2019_10_24 XVIII. Széchenyi Napok - kirándulás Mosonmagyaróvárra

Névnap

Köszöntsük Kornélia
nevű ismerőseinket!