Látogatóink száma:

Cikkek

II. RoniRun Gyerekfutóverseny

2022. szeptember 6-án ismét megtelt gyermekzsivajjal az iskolánk mögötti füves terület. Ezen a napon zajlott a II. RoniRun Gyerekfutóverseny, egy különleges rendezvény, amelyen a felsőszeli szlovák és magyar általános iskola diákjai mérettették meg magukat.

Először zajlottak a selejtezők, amik után a döntők következtek. Ugyanúgy, mint tavaly az 1-2. osztályosok 100 métert, a 3-4. osztályosok 200 métert, az 5-6. osztályosok 300 métert és a 7-9. osztályosok 400 métert futottak a futópályán. A verseny végén Kontár Ronald, a RoniRun Club elnöke értékelte és kiosztotta a díjakat.

Az időjárás, a csapolt piros málna és a sportteljesítmények fantasztikusak voltak. Minden résztvevő kis ajándékban részesült. A remek hangulathoz hozzátartozott a kiváló zene, profi fotós és a felejthetetlen sportesemény közvetítője, Peter Mano Tomič. Szinte minden gyerek igénybe vette az ugrálóvárat és a küzdőpályát.

Köszönjük a RoniRun Club csapattagjainak a szervezést, támogatást és a segítséget, akik nélkül ez a verseny nem jöhetett volna létre.

Elmondhatjuk, hogy nagyon izgatottak voltunk, mivel a szlovák iskolásokkal mérhettük össze képességeinket. A mi osztályunk pár embert kivéve nagy örömmel csatlakozott a futáshoz, büszkék vagyunk magunkra. Szép eredményeink is születtek: a fináléban az erős mezőnyben a lányok közül Kiss Emma az 1., Francisti Laura pedig 2. helyen végzett, a fiúknál Renczes Viktornak a 2. helyet sikerült megszereznie. Szerintünk összességében nagyon jó volt ez a nap.

                                                                              Takács Richárd, Kiss Emma, Francisti Laura
                                                                                                (8. osztályosok)

 

Az eseményhez kapcsolódó képgaléria

 

Névnap

Köszöntsük Kornélia
nevű ismerőseinket!