Látogatóink száma:

Csodasarok a másodikosoknak

Lezárult a külhoni magyar óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló Miénk a város! online játék és megvannak az idei nyertesek, 113 külhoni intézmény kapott 100 ezer Ft értékű Csodasarkat. A nyertes intézmények mellett további 500 gyerek értékes könyvjutalomban részesül.

Bővebben...

Aranysávos siker a szünidő elején

Az idei tanév nem úgy alakult ahogy az előzőek. A versenyek, elmaradtak, néhány verseny az őszre tolódott. A XIII. Kaszás Attila Versmondó Fesztivált viszont megrendezték - igaz, online formában. Mihalovič Veronika, iskolánk frissen elballagott tanulója e versenyen aranysávos minősítést szerzett. Megkérdeztük őt, hogyan zajlott az idei verseny.

Bővebben...

Elbúcsúztak kilencedikeseink

Idén a tanév második fele rendhagyó volt. A ballagási ünnepség is. Hétfő reggel, június 29-én – rendhagyó módon – az iskolánk előtti parkban búcsúztattuk el kilencedikeseinket. Elsőként László Ildikó, iskolánk igazgatónője köszöntötte a ballagókat.

Bővebben...

Felvidéki Históriák

2020. február 26-án iskolánkon Szendi Tünde mutatta be a Felvidéki Históriák elnevezésű internetes honlapot (www.historiak.sk).

Bővebben...

Kiállítás II. Rákóczi Ferencről

A Rákóczi-emlékév kapcsán került sor Felsőszeliben a „II. Rákóczi Ferenc a hadak élén” c. kiállításra.

Bővebben...

Karácsonyváró műsor Felsőszeliben

A Széchenyi István Alapiskola 2019. december 19-én hagyományos karácsonyi műsorralajándékozta meg a szülőket, nagyszülőket és az érdeklődő közönséget.

Bővebben...

Süteményvásár 2019-ben

2019. december 13., péntek. Ez a nap a Szülői Tanács tagjainak a süteményvásár hangulatában telt. Az iskola épületének földszinti folyosóján megrendezésre került a hagyományos karácsonyi süteményvásár és palacsintanap.

Bővebben...