Látogatóink száma:

Futóversennyel kezdtük a tanévet

2021. szeptember 3-án délelőtt benépesült az iskolánk mögötti futópálya és az azt körülvevő füves terület, ugyanis ezen a napon zajlott az I. RoniRun Gyerek Futóverseny.

Bővebben...

Ünnepélyes tanévnyitó 2021-ben

2021. szeptember 2-án gyerekzsivajtól volt hangos iskolánk parkja. Ezen a napon került sor az ünnepélyes tanévnyitóra, melyet negyedikeseink éneke (Szarka Tamás: Kézfogás) és Pónya Boglárka, hetedik osztályos tanulónk szavalata nyitott meg.

Bővebben...

Kéktúrás tábor Seregélyesen

A tavalyi, 2019/2020-as tanévben is részt vettünk az Indulj el egy úton honismereti-turisztikai versenyben, melyet a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezett már ötödik éve.

Bővebben...

KerekEmese verseny 2021-ben

Iskolánk tanulói idén is bekapcsolódtak a KerekEmese elnevezésű nemzetközi vetélkedőbe. A KisHUNok csapat tagjai: Ďurkovič Vivien, Erdélyi Flóra, Horváth Viktória, Perleczky Fruzsina (8.o.), a Széchenyi követő csapat tagjai: Varga Alexa, Német Melinda, Dobosi Rebeka, Vičápy Fanny, Pavlus Edina (7.o.).

Bővebben...

Indulj el egy úton - lezárult a levelező szakasz

2021. április 29-én a 3. forduló megoldólapjainak elküldésével lezárult az Indulj el egy úton… honismereti-turisztikai verseny levelező szakasza. 

Bővebben...

Pitagorasz Verseny járási fordulója

2021. április 13-14-én került sor a Pitagorasz Verseny járási fordulójára, amely online formában valósult meg. 

Bővebben...

Szebbé tettük környezetünket

A Föld napján, április 22-én az iskolarádión keresztül érdekes információkat hallgattunk igazgatónőnk, László Ildikó tolmácsolásában, majd beszélgettünk az osztályban a Föld napjáról. 

Bővebben...