Látogatóink száma:

Robotika tanároknak

2021. november 16-án robotika-képzést szervezett a Mentor Tehetségsegítő Tanács Galántán, a Pázmány Péter Alapítvány székházában.

Bővebben...

Robotika-foglalkozáson voltunk

2021. november 15-én a Mentor Tehetségsegítő Tanács jóvoltából robotika-foglalkozás valósult meg Galántán a Pázmány Péter Alapítvány székházában.

Bővebben...

Kincskeresőink Galántán

A Kincskeresők, regionális értékeket kutató diákok XVI. országos konferenciáját 2021. november10-11-én rendezték Galántán.

Bővebben...

Az Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny döntője digitális formában

Idén az Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny digitális formában valósul meg. A döntőbe jutott versenyzőknek videofelvételt kellett eljuttatniuk a szervezőknek.

Bővebben...

Tökfaragó verseny októberben

Az utolsó októberi héten gyönyörűen faragott tökök sorakoztak az új épületünk ablakpárkányán. Alsó tagozatos tanulóink és szüleik hozták alkotásaikat a meghirdetett tökfaragó versenyre.

Bővebben...

Túra a Zerge-hegyre

Természetjáró szakköröseinkkel egy korábbi, 2019. május 11-én megvalósult túránkat elevenítettük fel 2021. november 6-án, amikor ismét a Pozsony fölé magasodó Zerge-hegy volt a célpontunk. Igaz, az akkori túránk picivel rövidebb volt, most hozzátettünk pár kilométert.

Bővebben...

Mesemondóink az alsószeli tájházban

2021. október 28-án az Ipolyi Arnold Mesemondó Verseny országos fordulója digitális formában valósult meg.

Bővebben...