III. VOX IUVENTUTIS

2024. május 17-én, pénteken újra megvalósult Érsekújvárban a szlovákiai magyar gyermek- és ifjúsági énekkarok fesztiválja, immár a III. VOX IUVENTUTIS.

Bővebben...

XVI. „Csillagoknak teremtője…” népdalverseny

Tagadhatatlan, hogy a tavaszi időszak egyik legszebb és legkedveltebb rendezvénye Felsőszeliben a „Csillagoknak teremtője” elnevezésű népdalverseny, melyet a Széchenyi István Alapiskola és Óvoda szervez az énekelni szerető alapiskolások számára.

Bővebben...

XV. Médiasztár - országos döntő Gútán

A Gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola szervezésében 2024. május 10-én rendezték meg a Médiasztár verseny országos döntőjét „Az év diákfotósa“ 1-2. kategóriában, „Az év diákújságírója“ 1-3. kategóriában.

Bővebben...

Az „Indulj el egy úton…” versenyről

Az idei tanévben már a hetedik alkalommal kapcsolódtunk be az „Indulj el egy úton…” turisztikai-honismereti versenybe. A verseny szervezője ezúttal is a seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola volt.

Bővebben...

Mesemondók Zsigárdon

Ma, május 7-én rendezték meg Zsigárdon az Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny regionális fordulóját. Elmondhatjuk, hogy egyre nagyobb az érdeklődés e verseny iránt.

Bővebben...

Hagyományok Napja Felsőszeliben

A Hagyományok Napja rendezvény keretén belül 2024. május 3-án Agócs Gergely látogatott el Felsőszelibe.

Bővebben...

Teljesítménytúra Tatabányán - Gerecse 10

2024. április 20-án természetjáró szakköröseinkkel már második alkalommal vettünk részt Tatabányán a Gerecse 50 teljesítménytúra 10 km-es távján.

Bővebben...