Elsősegély bemutató az óvodában

2023. november 21-én a hatodik osztályos lányok elsősegély-bemutatót tartottak az alsószeli óvodában Seres Csilla vezetésével.

Bővebben...

A Kincskeresők XVIII. évfolyama Galántán

A helyi értékeket kutató diákok éves konferenciája immár 18. alkalommal zajlott Galántán a Pázmány Péter Alapítvány székházában.

Bővebben...

Túra a Zobor-hegyre

A 2023/24-es tanév második túráján a Tribecs-hegységet vettük célpontul, annak is a délnyugati nyúlványát, a Zobor-hegyet.

Bővebben...

A népzene és a népdal ünnepe

A májusi regionális elődöntő után Dunaszerdahelyen került megrendezésre a Bíborpiros Szép Rózsa Népzenei Vetélkedő országos döntője. 2023. október 28-án, szombatonkét helyszínen folyt a megmérettetés.

Bővebben...

Petőfi-megemlékezés és a pályázatok értékelése

Iskolánkban nagy eseménynek számít a Széchenyi-napok pályázati munkáinak értékelése. Hetek óta ott díszelegnek a szebbnél szebb rajzok és festmények a folyosókon. Vajon kinek a rajza lesz díjnyertes?

Bővebben...

Információs börze - segítség a továbbtanuláshoz

Iskolánk végzős tanulóinak mindig lehetővé tesszük, hogy szüleikkel ún. nyitott napokon vegyenek részt az egyes középiskolákban.

Szervezetten is gondoskodunk arról, hogy információkhoz jussanak a továbbtanulási lehetőségekről.

Bővebben...

Kaposszekcsőn voltunk

Idén is meghívást kaptunk testvériskolánktól, Kaposszekcsőről. 2023. október 19-től 22-ig 6 pedagógus és 22 diák vett részt ezen a kiránduláson.

Bővebben...