Látogatóink száma:

Sikerek a Palóc Társaság pályázatán

Ma, január 22-én a Magyar Kultúra Napján szép sikerekről számolhatunk be. A napokban kaptuk a hírt, hogy több diákunk is díjazott lett a Palóc Társaság tanulmányíró pályázatán.

Bővebben...

Pitagorasz Verseny iskolai fordulója

Idén 2020. december 9-10-én rendeztük meg a Pitagorasz matematikai verseny iskolai fordulóját. Az alsó tagozatosok az iskolában, a felső tagozatosok a távoktatás miatt otthonról oldották meg a feladatokat. Összesen 25 tanulónk kapcsolódott be a versenybe, közülük 13-an lettek eredményes megoldók.

Bővebben...

Karácsony, 2020

Tisztelt Szülők, Gyerekek, Kedves Olvasók!

Ma, 2020. december 21-én este lassan már megtelne kultúrházunk. A gyerekek zajongva, izgatottan készülődnének az ünnepi műsorra, mindenki öltözködne, keresne valamit, próbálná a szerepét még utoljára az előadás előtt, vagy épp a nézőtéren teregetné kabátját a székekre, helyet foglalva családtagjainak, hogy a műsor alatt kényelmesen ülve láthassák mivel lepjük meg közönségünket az idén.

Bővebben...

Az őszi papírgyűjtésről

2020. október 15-16-án szerveztük a már hagyományos őszi papírgyűjtési akciónkat.

Bővebben...

Őszi díszek - tökfaragó verseny

2020. október 30-án 7. alkalommal került megrendezésre iskolánk tökfaragó versenye. Ebben a tanévben rekord mennyiségű szebbnél-szebb alkotás született, szám szerint 36.

Bővebben...

A idei Széchenyi Napok pályázatainak értékelése

Az idei tanévben 2020. október 15-16-én rendeztük meg névadónkhoz kötődő, hagyományos őszi rendezvényünket a Széchenyi Napokat. A világméretű járvány miatt igaz, az idén másképp kellett megszerveznünk, de a hagyományos irodalmi- és rajzpályázatok kiírása most sem maradhatott el.

Bővebben...

Biciklivel az iskolába

Iskolánk bekapcsolódott a "Do školy na bicykli" projektbe. Ezzel népszerűsítettük a bicajon, rolleren, gördeszkán vagy sétával való iskolába járást.

Bővebben...