Látogatóink száma:

Tanulmányút a nyitrai régióban

A Mentor TT tehetségprogramjaiban résztvevő diákok és felkészítő tanáraik érdekes tanulmányúton vehettek részt május utolsó napján. A cél a természettudományok és a társadalomtudományok iránti érdeklődés elmélyítése, ill. felkeltése.

Bővebben...

Erdei iskolában jártunk

„Mindannyiunknak örömet szerez a minket körülvevő természet szépsége, ha képesek vagyunk meglátni.“ (Jane Goodall)

Az idén - kétéves kihagyás után - alsós tanulóink számára újra erdei iskolát szerveztünk 2022.május 16-20. közt.

Bővebben...

Országos seregszemle Újvárban

Nagy Olivér (6. oszt.) és Néma Noel (5. oszt.) Érsekújvárban vettek részt 2022. május 29-én a Tompa-Petőfi szavalóverseny országos fordulóján.

Bővebben...

Tesztelés 9

Kilencedikeseink 2022. április 6-án és 7-én írták az országos tesztelést matematikából, magyar nyelvből és irodalomból, valamint szlovák nyelvből és irodalomból.

Bővebben...

Mesét mondtunk, valóságot…

Nagy örömmel veszünk részt minden évben diákjaimmal az Ipolyi Arnold Népmesemondó Versenyen, melynek területi fordulója idén, 2022-ben már a szokásos időpontban, májusban, pontosabban május 10-én zajlott.

Bővebben...

A Petőfi-Tompa Országos Seregszemle kerületi fordulójáról

2022. május 3-án került sor Galántán a Petőfi-Tompa Országos Seregszemle kerületi fordulójára. Ebbe a fordulóba öt járás legjobbjai kerültek be, nagy örömünkre a mi iskolánkat négy diák képviselhette ezen a rangos rendezvényen.

Bővebben...

KerekEmese döntője Ópusztaszeren

Iskolánk tanulói az idei tanévben is nagy lelkesedéssel kapcsolódtak be a KerekEmese elnevezésű nemzetközi levelezős versenybe. A négyfős csapatok buzgón oldották meg a történelmi, néprajzi, és természettudományos jellegű feladatokat.

Bővebben...