Látogatóink száma:

Felvidéki Históriák

2020. február 26-án iskolánkon Szendi Tünde mutatta be a Felvidéki Históriák elnevezésű internetes honlapot (www.historiak.sk).

Bővebben...

Kiállítás II. Rákóczi Ferencről

A Rákóczi-emlékév kapcsán került sor Felsőszeliben a „II. Rákóczi Ferenc a hadak élén” c. kiállításra.

Bővebben...

Karácsonyváró műsor Felsőszeliben

A Széchenyi István Alapiskola 2019. december 19-én hagyományos karácsonyi műsorralajándékozta meg a szülőket, nagyszülőket és az érdeklődő közönséget.

Bővebben...

Süteményvásár 2019-ben

2019. december 13., péntek. Ez a nap a Szülői Tanács tagjainak a süteményvásár hangulatában telt. Az iskola épületének földszinti folyosóján megrendezésre került a hagyományos karácsonyi süteményvásár és palacsintanap.

Bővebben...

Kincskeresők Országos Konferenciája

Szükség van-e mai világunkban a kincskeresésre? Így, első hallásra ez a fogalom az elmúlt század kincskeresőit, aranyásóit juttatja eszembe. Azonban a nagybetűs "Kincskeresők" immár megújult tartalommal fogalommá vált a felvidéki diákok és tanáraik körében.

Bővebben...

Kopogtatott a Mikulás

December 6-án hozzánk is eljött a Mikulás. Az első óra végén valaki kopogott az osztályunk ajtaján. Meglepődtünk, hogy az ajtón betoppant a Mikulás.

Bővebben...

A Kolompos együttes koncertjén

December 2-án meghívást kaptunk a Kolompos együttes koncertjére ide, a felsőszeli kultúrházba. A közönséget a cseperedő gyerekek és anyukáik, a helyi és a környező falvak óvodásai, az alsó- és felsőszeli kisiskolások alkottuk.

Bővebben...